Thursday, April 26, 2007

Най-добрите!








Кое направи тазгодишните награди на Българското дружество за връзки с обществеността толкова вълнуващи за мен? Не, не съм спечелил приза "Студент по пиар на годината", макар много да ми се искаше. Условието за кандидатстване е завършен трети курс. Тъй че догодина ще щурмуваме върховете...
Причината е друга и тя не е от лично естество. Това е огромното признание за колективния труд на агенцията, в която имам честта да работя - Publicis Consultants|MARC. А голямата новина e, че спечелихме престижния приз "Най-добра ПР агенция на 2006"!!! И не само това - наша е и наградата в категорията "ПР на съществуващ продукт" за проекта "Милка Ленд", който надмина всички очаквания с повече от 20 000 посетители и над 70 журналисти, присъствали на уникалното изложение пред НДК.

Да, може много да се каже, но ще бъде излишно. Наградите говорят сами.

Аз съм част от екипа на Publicis Consultants|MARC едва отскоро и нямам заслуги за спечелването на великолепното признание. Но това не ми пречи да съм изключително щастлив от спечеленото и да се гордея, че мога да работя и да се развивам в екипа на Публисис; сред невероятни хора, каквито са моите колеги. Професионалисти, които могат и знаят как и които не се плашат пред лицето на работата. Заслугата е тяхна, поздравленията - също.
А сега да се захващаме за работа, защото следващите номинации са само след...година! Предстоят още планини за изкачване! :)


2 comments:

Александър Кръстев said...

Един реторичен и още по-глуав въпрос, върху който наистина искам да се замислиш:

Е, СТРУВАШЕ ЛИ СИ ЧАКАНЕТО?

;)!

Росен Цветков said...

Много свеж и сладък екип имаш, поздравления!В основата на следващите успехи ще си ти, сигурен съм!!!Само напред!